Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

(ΜΠΑΧΑΛΙ)CITY OF(F) ATHENS

Εικόνες σήμερα - εικόνες απ' το μέλλον.


Αφήστε τις νταλίκες να κατέβουν στο Σύνταγμα.
Είναι μια κάποια πρόοδος,το 1967 είχαν κατέβει τανκς.

Δίκαιο είναι ο νόμος του τραμπούκου.
'Οσο πιο πολύ φωνάζεις,ουρλιάζεις,χτυπιέσαι,τα σπας.ρημάζεις,κλείνεις δρόμους κι εθνικές,λιμάνια,αεροδρόμια - έχεις τότε ευκαιρία προβολής,απ' ευθείας επικοινωνία με την εξουσία και πάντα πρώτη,τιμητική θέση στο Ανεξάρτητο Τηλεκράτος Αυτιά.

Παραδίδουμε την περιφέρεια στον Αλαβάνο.
Θ' ανακηρύξει κράτος απαλλαγμένο απ' την τρόικα,ευτυχισμένοι αστοί θ'ανακαλύψουν τις γεωργικές καλλιέργειες,ό,τι δεν κάηκε θα σπαρθεί,θα πέσουν οι κοιλιές και τα προγούλια απ' τα σφηνάκια,όλοι οι αριστεροί πάλι πίσω στη γη τους,ως κι ο Ψαριανός αδύνατος θα μαζεύει μαρούλια,ντομάτες και κολοκυθάκια.

Ορίζεται διοικητής της Εθνικής Τράπεζας ο Λαφαζάνης,χάκερς του Τσίπρα καίνε τα αρχεία πελατών και διατάζει τους διευθυντές να περάσουν τα στεγαστικά των αδυνάτων σε λογαριασμούς πλουσίων,βουλευτών κι επιχειρηματιών,ενώ για συμπαράσταση οι τραπεζο'υ'υπάλληλοι κόβουν μπλοκ επιταγών με χρέωση τη Ντόιτσε Μπανκ.

Την ίδια ώρα ευτυχισμένοι Κνίτες εγκαθιδρύουν Λα'ι'κή Δημοκρατία της Νέας Μάκρης,όπου η συντρόφισσα Αλέκα διατηρεί εξοχική ντάτσα,επαναφέρουν εθνικό νόμισμα το ρούβλι κι αρχίζουν εξαγωγές χάρτου στην Κούβα για να κρατήσει ο Θεός Κάστρο την Τυποεκδοτική Αβάνας χωρίς απολύσεις.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ προχωρούν σε μια θεαματική κίνηση.
Με πρόσχημα την ξενάγηση των ξένων ελεγκτών Βρυξελλών στο δίκτυο,τους βάζουν στα βαγόνια και τα οδηγούν σε κενή γραμμή και τα εκτροχιάζουν,δίνοντας έτσι έναυσμα της αντεπίθεσης τού λαού στους κατακτητές του.

Οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ,ενθουσιασμένοι απ' το γλέντι τού τσίπουρου που ακολούθησε τη γενική τους συνέλευση,αρχίζουν κι αυτοί την συμμετοχή στη δημοκρατία του λαού,ανεβοκατεβάζοντας την τάση και τους διακόπτες του δικτύου,ώστε να ομορφύνουν το χάος,με μποτιλιαρισματοτρακαρίσματα στα χαλασμένα φανάρια,εγκλωβισμένους σ' ασανσέρ γερόντους,καμένες στα πιστολάκια ξανθές κομμωτηρίων και χαμένα αρχεία σε διαλυμένα pc.

'Ασυλο παντού,σε όλους.
Ομάδες αναρχικών ανατινάζουν και κατεδαφίζουν όποιο κτήριο δεν ταιριάζει στην αισθητική κουλτούρα Εξαρχείων,αριστεριστές καταλαμβάνουν το υπόγειο της Τράπεζας της Ελλάδος και μοιράζουν ράβδους χρυσού στους πένητες μετανάστες και μετατρέπουν την Πανεπιστημίου σε αεροδιάδρομο ώστε να μεταφέρονται με ευκολία απ' τα επιταγμένα αεροπλάνα της Πιο Νέας Ολυμπιακής του πιλότου Τσίπρα συγγενείς όλων των φυλών και φίλων Λαζόπουλου επί της υφηλίου.

Πεινασμένοι εκπαιδευτικοί αρχίζουν καταλήψεις και δεν αφήνουν τους μαθητές τους να κάνουν μάθημα,ενώ γίνονται καταγγελίες για λεηλασίες στα κυλικεία με τις τυρόπιττες.

Οι ταξιτζήδες μπουκάρουν στο πάρκιγκ της Βουλής,κλέβουν τις υπουργικές Μερσεντές και προσφέρουν δωρεάν μετακινήσεις γνωριμίας του λαού με τη χλιδή της εξουσίας.

Οι εφοριακοί στέλνουν σε όλους τους φορολογούμενους με εισόδημα ώς 25.000 ευρώ επιστροφή ύψους 100.000 ευρώ στον καθένα πληρωτέα άμεσα σε ειδικά γκισέ του Νομισματοκοπείου όπου υποχρεώνουν τον Παπακωνσταντίνου και τους διευθυντές της Ευρωπα'ι'κής Τράπεζας κρατώντας τους ομήρους να κόβουν χαρτονομίσματα-αρχίζοντας έτσι την αναδιανομή πλούτου.

Στη ΓΑΔΑ υψώνεται η αναρχική σημαία και παραδίδεται ο οπλισμός στα μέλη όποιας ομάδας δηλώσει διαθέσιμη να κάψει χάρτινα ομοιώματα Ντομινίκ Στρως Καν,ανοίγουν όλα τα κρατητήρια ατυνομικών τμημάτων και δίνονται τα κλειδιά στα έως τότε φυλακισμένα πλάσματα,οι διακινητές ναρκωτικών αναλαμβάνουν τη διεύθυνση και οργανώνουν σχέδιο διάλυσης γειτονιά τη γειτονιά,το πλιάτσικο,οι διαρρήξεις,η εκπόρνευση,οι ενέδρες,οι δολοφονίες,οι βιασμοί,όλα τα απλά καθημερινά δηλαδή να γίνονται με οργανόγραμμα,κοινωνική στόχευση και την ένταξη των εναπομεινόντων Ελλήνων στα πολυπολιτισμικά γκέτο.

Ταμπουρωμένοι πατριώτες αυτόχθονοι Αθηναίοι Χριστιανοί βρίσκονται στη Μητρόπολη,κάνουν λιτανεία κι εκλιπαρούν να επιστρέψει απ' την εξορία της Ραφήνας ο λυτρωτής τού 'Εθνους Κώστας Καραμανλής.
Προθυμοποιείται ο μοναχός Εφραίμ να διαθέσει το ελικόπτερό του για να τον φέρει απ΄την παραλία,αλλά ο Πρόεδρος αρνείται να σώσει τον ελληνισμό και την ορθοδοξία γιατί εκείνη την ώρα ψήνει μπριζόλες κι ετοιμάζεται να δει "Χίλιες και μια νύχτες".
Υπόσχεται όμως στους υπηκόους του να τους στείλει μια επιστολή-υπόμνημα με την συμπαράστασή του.

Η Προεδρία της Δημοκρατίας μεταφέρεται στο κτήριο της ΓΣΕΕ στο Πεδίον Του Άρεως,όπου οι μεγάλοι του Αγώνα συνδικαλιστές Παναγόπουλος και Παπασπύρου κυρήσσουν τη Νέα Δημοσιο'υ'παλληλική Ελλάδα σε διαρκή Επανάσταση και καλούν όλα τα κόμματα και τους φορείς που υποστηρίζουν την ΑντιΜνημονιακή Πολιτική σε διαρκή συνεδρία προετοιμασίας Νέου Συντάγματος(το γράφει ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος),Νέου Εθνικού Ύμνου(τον συνθέτει ο Διονύσης Τσακνής,τραγουδά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου),Νέων Εθνικών Συμβόλων(σημαία με κόκκινο ολόγραμμα Ελλάδας και γαλάζιο σφυροδρέπανο αντί σταυρού),διορίζουν τη Λιάνα Κανέλη πρόεδρο της ΕΡΤ που αναλαμβάνει αμέσως 24ωρη συνεχή εκπομπή καλώντας το λαό να πάνε να καταλάβουν το αρχηγείο των γερμανοτσολιάδων,το κτήριο του ΜΕGA.
Συλλαμβάνονται ο Γιάννης Πρετεντέρης,η 'Ολγα Τρέμη και ο Μανώλης Καψής και οδηγούνται κουρεμένοι γουλί με κουρέλια και ξυπόλητοι στη νέα τους δουλειά,να βάφουν τα καινούργια υποβρύχια στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη Περάματος.

Απαγορεύεται η επιστροφή του Γιώργου στη χώρα και του αφαιρείται το ελληνικό διαβατήριο(ελπίζω να έχει).


Ζήτω η Τρέλα!

Ζήτω ο Ελληνικός -βαθύς- Χειμώνας!

Ζήτω το πιστόλι στον κρόταφο...ας πατήσει κάποιος τη σκανδάλη να ησυχάσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου