Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΡΕ (ΑΝΝΑ) ΝΤΑΛΑΡΑ;;!!

Με αφάνταστη ψυχική ευφορία υποδέχθηκε η μαμά μου την ανασύσταση της Κυβερνήσεως.

Η μαμά έχει χρόνια α'υ'πνίες,κυκλοφορεί μπαλκόνι/σαλόνι κρατώντας τα φαναράκια όσων νυχτοπερπατούν στη γειτονιά και μου διαμαρτυρόταν ότι μετά τα μεσάνυχτα απεχθάνεται τη βαρετή τηλεόραση,έχει μάθει απ' έξω άπαντα του τηλεμάρκετιγκ,πώς να γυμνάζει γλουτούς και μέση,ποια είναι η ιδανική θέση του αυχένα στο ανατομικό μαξιλάρι,πόση κρέμα σύσφιξης χρειάζεται για να μην ξεχυλίζει η κυτταρίτιδα..

'Εως χτες η γκρίνια!
Σήμερα την άκουγα να λάμπει στο τηλέφωνο για όσα χάζευε χτες βράδυ..."ωραία αυτή η παρέα βρε παιδί μου...αυτό είναι σωστό μαλί,της Κάτιας Μακρή,ακούνητη η τρίχα,όχι σαν την ξεμαλλιασμένη Τρέμη...κι η γραβάτα τού 'Ακη Παυλόπουλου μοντέρνα αλλά όχι σαν την κιτσαρία του Πρετεντέρη...κι αυτός ο Παπανδρέου,γιατί τελείωσε τον ανασχηματισμό 2 παρά,δεν περίμενε ως τις 3,που κάνουν δράση και τα λεξοτανίλ μου και κοιμάμαι λιγάκι;"...

Δεν καταλαβαίνω και δεν συμμερίζομαι την τσατίλα των δημοσιογράφων επειδή ξενύχτησαν περιμένοντας την επίσημη σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου - αυτή δεν είναι η δουλειά τους;
Αυτοί δεν είναι που φώναζαν για τους τεμπέληδες δημοσίους υπαλλήλους και το αραλίκι τους,που καλομαθαίνουν να δουλεύουν 8-3 και πρέπει να εντατικοποιηθεί η εργασία και να απελευθερωθεί το ωράριο - αυτό θέλουν,ε!,ας κάνουν και καμιά τζαμπέ υπερωρία να βοηθήσουν και την ανάπτυξη επαγγελματικής συνείδησης νέας εποχής και να μην κλαίγονται ζοχαδιασμένοι.

Και σιγά πια το πρωτοφανές ανακοινώσεως 2 το βράδυ.
Πρωτότυπο θα ήταν και να ορκιζόταν κατά τις 4,μετά όλοι μαζί,πρόεδρος Παπούλιας,Γιώργαρος,αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και υπουργοί να πήγαιναν για πατσά στο "Αυτόφωρο" της Λεωφόρου Αλεξάνδρας- εντάξει Τίνα και Ζωρζ θα παράγγελναν χορτόσουπα-,μετά ο Παπανδρέου θα τους έριχνε και μια συνεδρίαση υπουργικού συμβουλίου 5 τα χαράματα..
...Και στις 6 το ξημέρωμα να τους ανέβαζε στην ταράτσα του Μαξίμου να δουν την Ανατολή,κι εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του νέου Υπουργείου Υγείας,Διατροφής και Άθλησης τους έβαζε και να κάνουν πρωινή γυμναστική..."έλα να βλέπω τα υπουργάκια μου...ανάταση!,χεράκια πάνω...χεράκια κάτω..διάταση!..ανοίγουμε τα ποδαράκια τώρα!...Πάγκαλε,σταμάτα να ρουφάς την κοιλιά σου!"...ναι,κάτι τέτοιο είναι πρωτότυπο.

Σε αυτό το σημείο ελέγχονται ως ανακριβείς οι πληροφορίες ότι ο Γιώργος,κλέβοντας την ιδέα από αεροπορικές εταιρίες που αυξάνουν την τιμή του εισιτηρίου σε υπέρβαρους,θα την εφαρμόσει και στους χοντρούς της Κυβέρνησης,κόβοντας κονδύλια σε Καστανίδη,Βενιζέλο,Κατσέλη και λοιπούς,αν δεν χάσουν 30 κιλά ο καθένας ώς τα Χριστούγεννα.

Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια που σε καιρούς κρίσεως ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ φροντίζει τους υπαλλήλους του,υπουργοποιώντας 48 μέλη,το 1/3 της κοινοβουλευτικής του ομάδας,φτιάχνοντας έτσι ένα ολιγομελές σχήμα αν σκεφτούμε πως 110 μένουν εκτός,δίνοντάς τους την έξτρα αμοιβή απ' το υπουργιλίκι τώρα που περικόπτεται ο πενιχρός βουλευτικός τους μισθουλάκος.

Προτείνω πάντως,στην επόμενη αναδόμηση,να έχει προβλεφθεί και μουσικοχορευτικό πρόγραμμα για όσους θέλουν να απολαύσουν από κοντά τις εξελίξεις- πώς μας καλούν τη βραδιά της Πανσελήνου να δούμε το φεγγάρι κι ανοίγουν τους αρχαιολογικούς χώρους-,ελάτε όλοι στο προαύλιο του Μαξίμου,πλούσιο θέαμα,γιγαντοοθόνες μεταφέρουν τα ραβασάκια των αναβαθμισμένων στα μεγκαφωνάκια,στα διαλείμματα παίζει η Καμεράτα του Μεγάρου Μουσικής και τραγουδούν απ' το μπαλκόνι του Μαξίμου ο,δεν θυμάμαι τώρα το ονοματάκι του,σύζυγος της νεοορκισθείσας 'Αννας Νταλάρα και η αγαπημένη αοιδός της κόρης του Γιώργου Δέσποινα Βανδή.

Γενικώς,αυτά τα σοσιαλιστικά χάπενιγκ θα ξυπνήσουν τη μισοκοιμισμένη σοσιαλιστική διάθεση και θα αποτελέσουν συγκλονιστική ώθηση στην κοινωνική δικτύωση και το οpen gove.

Από τη στιγμή μάλιστα που,ευτυχώς,τελευταία στιγμή διεσώθη η ψωνισμένη θεά μου υπουργίνα Θεοδώρα Τζάκρη,αυτό περίτρανα αποδεικνύει πως ο Γιώργος διατηρεί ακμαίο το χιούμορ του και προκρίνει πάντα το θέαμα στο τίποτα.

...Μη σας πω την κακιούλα που κυκλοφορεί,πως δεν έγινε στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος ο ανασχηματισμός,αλλά έχοντας 8 ώρες διαφορά ήταν 5 η ώρα το απόγεμα ώρα Ανατολικής Ακτής στην Αμερική,για να βλέπουν και να ενημερώνονται τα αφεντικά Χίλαρυ και Ομπάμα.
Αν αυτό δεν μας οδηγεί στη χαρμόσυνη επιβεβαίωση πως ο πρόεδρος παραμένει ένας διεθνιστής και αποτελεί ατραξιόν στην παγκόσμια σκηνή...μα τί άλλο θέλετε βρε αχάριστα;;;!!!

Μήπως ρε παιδιά συνεχίζονται οι ορκομωσίες,μήπως είναι ανοιχτές νέες υποψηφιότητες και προλαβαίνω να ράψω κοστούμι...μα δεν μ' ενημερώνετε,είναι non stop το ριάλιτι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου