Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

TO ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑΣ

Με τεράστια ακροαματικότητα προβλήθηκε το πρώτο επεισόδειο του νέου ριάλιτι "τώρα κλαις,γιατί κλαις,συ δεν είσαι που γέλαγες χτες".
Μια πανάκριβη παραγωγή από το κανάλι της Βουλής,όπου μωρές παρθένες βουλευτές,τελώνες και φαρισαίοι υποκριτές και νεοπροσλαμβανόμενοι υπάλληλοι αλληλοκαρφώνονται κι αλληλοκατηγορούνται,πέφτοντας εναλλάξ απ τα σύννεφα.
Το σώου είναι μιαν ακόμη χορηγία της Ζίμενς,η οποία και ξαναδίνει στην πολιτική ζωή -που εξ αιτίας του ΔΝΤ είχε ξεφτίσει σε φτηνιάρικο μιζεροχολερικό μελόδραμα -τη γκλαμουριά,τη χλιιδή και την αίσθηση μακαριότητας,μια υπερπαραγωγή με άρωμα σικελικής μαφίας.

Στο χτεσινό επεισόδειο οι ευτυχισμένοι συμπολίτες μας συμπαραστάθηκαν με οργή και θυμό στον πρώην καταλληλότερο καθηγητή-πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη.
Δήλωσε κι εκείνος με έμφαση πόσο θυμωμένος και οργισμένος είναι...
Η οργή και ο θυμός είναι υπέροχα συναισθήματα,αν και ομολογούμε δεν θυμόμαστε να διόρισε στο πρωθυπουργικό γραφείο η γιαγιά μας τους εκλεκτούς κλεπταποδόχους Φάγαμεκαλά Μαντέλη και ΔώσεΚαιΜένα Τσουκάτο,ώστε ένα πρωί να μπήκε στο Μαξίμου,να τους συνέλαβε κλέπτοντας οπώρας και μετρώντας επιταγές και οργισμένος και θυμωμένος να τους τρομοκράτησε φωνάζοντάς τους "να φύγετε! να πάτε αλλού!".

Στη συνέχεια του σήριαλ με αλλαλαγμούς χαράς οι τηλεθεατές ακούσαμε απ τα παπαγαλάκια της να μεταφέρουν και την οργισμένη και θυμωμένη δήλωση της υπέρλαμπρης και πάντα στις καρδιές μας πρώην υπουργού Εξωτερικών Ντόρας ΚαιΤουςΈφαγα,που με στόμφο είπε "πρώτη φορά στη ζωή μου άκουσα τέτοια κυνική ομολογία,κυριολεκτικώς βγήκα απ τα ρούχα μου"!
Η,όπως η ίδια έχει δηλώσει,παιδική φίλη Χριστοφοράκου μας προσέφερε μια δήλωση αληθινής συγκίνησης!Η θυγατέρα Μητσοτάκη εξανέστη που βρέθηκε ένας πιο κυνικός του πατρός της; Και μας άφησε και αναπάντητες απορίες,βγαίνοντας απ τα ρούχα της έσκισε και το καλσόν;Ηοργή και ο θυμός της ήταν μήπως γιατί ο ΜαλακοΜαντέλης χαλάει την πιάτσα;Τί να πούμε,ξεκάθαρο δεν ήταν...

Στην κορύφωση του επεισοδείου,στον μεγάλο έλληνα πολιτικό πρώην υπουργό,απαγορεύτηκε η έξοδός του από τη χώρα,για να συμμετάσχει ως γκεστ συλληφθείς και σε άλλα επεισόδεια!
Κρίμα!Για το θεό,κρίμα!
Ο άνθρωπος αυτός μετέφερε τη λάμψη των αξιών της Ελλάδος στο εξωτερικό,με την πολύτιμη εμπειρία του περί τρόπων παραγωγής και αποδοχής μαύρου χρήματος.
Βοηθούσε την πατρίδα,εξάγοντας στο μακρινό Μπακού,τις γνώσεις,το συνάλλαγμα και τα εκατομύρια που με τόσο λίγο κόπο απέκτησε!
Έτσι στερούμε από τη διεθνή κοινότητα ένα εκλεκτό λαμόγιο της ελλαδικής διασποράς,που με ευρωπα'ι'κά κονδύλια συνέβαλε στην ένταξη μιας μακρινής χώρας στα καρτέλ της διαφθοράς και στην εξοικείωση με την αποδοχή προ'ι'όντων εγκλήματος του αγνού ευρωασιατικού λαού.
Αμφίβολη θεωρείται πια και η αδιαφιλονίκητη πρωτιά,του φαβορί ώς τα χτεσινά δραματικά γεγονότα,τραγουδιού του Αζερμπα'ι'τζάν στον τελικό του Σαββάτου της Γιουροβίζιον!

Ελπίζουμε όλες μας οι απορίες και τα ερωτηματικά ν απαντηθούν στα επόμενα επεισόδεια του λατρεμένου μας ριάλιτι σώου.
Ευχόμαστε να συνεχιστεί η παρέλαση αστεροφαταούληδων όλο το καλοκαίρι -τώρα που τελειώνουν το 4 και η Πολυκατοικία-θέλουμε παρέα μας,δίπλα μας τους βουλευτές μας.
Έστω αν εκείνοι μας πικραίνουν κατηγορώντας μας ως "όχλο" και "εχθρούς της Δημοκρατίας" όταν,αυθορμήτως μαζευόμαστε έξω απ το μαγαζάκι τους και τους επευφημούμε "ΚΛΕΦΤΕΣ!ΚΛΕΦΤΕΣ!".
Είναι φανερό πως το τρυφερό μας σύνθημα "ΝΑ ΚΑΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΒΟΥΛΗ" είναι απλώς ένα γνήσιο ξέσπασμα ελληνικής λεβεντιάς για την περηφάνια που μας προκαλούν με την αμέριμνη,γλεντζέδικη,οργασμική τους μάσα.
Είναι σύνηθες στην κορύφωση της γιορτής,οι μεθυσμένοι απ τη χαρά της στιγμής να θέλουν κι αυτοί να ορμήξουν στο ψητό κραυγάζοντας "να καεί το πελεκούδι"!!!

(ΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου