Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΣΟΥ ΔΡΑΜΑΤΑ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ

Με δάκρυα χαράς ξαναβρήκαμε τους υπέροχους ανίκανους της Νέας Διακυβέρνησης και της υπόθεσης Βατο-παιδί-ου.
Τώρα που ψυχοπλακωμένοι αποχαιρετούμε τ αδειανά βιβλιάρια καταθέσεων,δώρα κι επιδόματα,η επανεμφάνιση των συγκλονιστικών πολιτικών προσωπικοτήτων Ρουσόπουλου,Μπασιάκου,Κοντού και η Αγία χριστιανική ιερότητα του μοναχού Αρσένιου,μας προκαλούν αγαλλίαση ψυχής!
...Τηλεφωνήματα απ το γραφείο της διευθύντριας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης,γυναίκες υπουργών σε ρόλο εκβιαστριών αποδοτικότητας,εμπλεκόμενοι,απειλές,παράπονα,παρατηρήσεις,πιέσεις,φιλαράκια στο μέγαρο Μαξίμου-όλα σε ρυθμούς αποψυγμένης σεμνοταπεινότητας!
Μας έλειψαν αυτά τα εκτυφλωτικά αστέρια της κοινοβουλευτικής μας ιστορίας...
...Ο υπέρλαμπρος γιος του ταχυδρόμου Θεό-δωρος και ο κυνηγός της αρρωστοχαμένης γαλοπούλας Μπασιάκος σε συναλλαγές κοσμικής και πνευματικής εξουσίας.
Οι μοναχοί που με την ιερή επιφοίτηση γνωρίζουν ανασχηματισμούς,κουβεντιάζουν χαλαρά με χαλαρωμένους υπερυπουργούς,για την ψυχή της παναγιάς,για τα εκατομμύρια των ονείρων τους.
Κι όλοι μαζί συνθέτουν το παζλ του αλησμόνητου θιάσου παράστασης τσίρκου της πενταετίας 2004-2009 που όλοι μαζί μαυρισαποχαιρετήσαμε.
Της πενταετίας που χάθηκε κάθε ίχνος αξιοπρέπειας,που κάηκε κάθε εναπομείναν εγκεφαλικό κύταρο.
Της πενταετίας που τα εξαργυρωμένα πεντοχίλιαρα της λήθης έγιναν κάρβουνα στους Μπα'ι'ρακτάρηδες της αγυρτίας.
Απ την ελεύθερη πτώση μιας χώρας στον ακάλυπτο του παρασιτισμού..(αλήθεια τώρα που είπα πτώση στον ακάλυπτο,εκείνο το άλλο χρυσό παιδί του πολιτισμού,ο άντρας ο πολλά βαρύς Ζαχόπουλος,ο ερωτύλος,τί να γίνεται αυτή η μορφή!Ευχόμεθα με την πρώτη ευκαιρία να μας δώσει κι εκείνος τη χαρά να ξεχαστούμε σ ένα ακόμη ροζ συννεφάκι ανεμελιάς -και ξεφτίλας)
....Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός της αγιορίτικης παρακυβέρνησης ακριβώς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος...
...Είναι σίγουρα ένα θ α ύ μ α !
...Μια απόδειξη ότι υπάρχει θεός!....ο οποίος εκτελεί άψογα κι επαγγελματικά τα real estate καθήκοντά του,διαμέσου των πνευματικών γαλαζόπαιδων τού - αλησμόνητου κι αξιομακάριστου -,του ηγέτη της Ελλάδος που μας αξίζει,του Κώστα Καραφηνορακετοτίποτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου