Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΛΙΑΚΑΔΑ , ΦΑΣΟΛΑΔΑ , ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΚΕΛΑ ΑΓΕΛΑΔΑ !

Ηλιόλουστες μέρες Νοεμβρίου - ως και ο καιρός μάς κάνει πλάκα!

Κατατέθηκε ο προ'υ'πολογισμός τού 2011.
Στο πρώτο του άρθρο υπάρχει η υποχρέωση όλων των μισθωτών και συνταξιούχων ν' αποστηθίσουν και να ψέλνουν κάθε πρωί το εδάφιο που ακούγεται στις κηδείες...για τόπο χλοερό,τόπο αναπαύσεως,τόπο καταψύξεως - κάτι θέλει να μας πει ο νομοθέτης,έχει βίτσια το μέλλον μας,οι στερημένοι οικονομικοί ογκόλιθοι έχουν τρελλά γούστα,εκστασιασμένοι απ' το ελληνικό θαύμα μάς περιμένουν αυταρχικοί να μας τιμωρήσουν - είμεθα έθνος σε ροζ βίντεο,οι Τζούλιες στα τέσσερα - ανοίξαμε και σας περιμένουμε!


Και πόλεμο θα κάνουμε πατριώτες!
Οι αρχιστράτηγοι Καρατζαφύρερ,Τράγκας κι Αυτιάς επελαύνουν ενάντια στο Τέταρτο Ράιχ τής σαδιστοχιτλερίζουσας Μερκελίνας.
Πλέξτε συνέλληνες κάλτσες και πουλόβερ,κατεβάστε τα στόρια μην μπει ξεπουλημένος αέρας,αγοράστε κονσέρβες και γάλατα - προσοχή!...όχι απ' το γερμανοθρεμένο Λιντλ...προσοχή!...διαβάστε συσκευασίες,από πού είναι το παστεριωμένο,αποβουτυρωμένο γαλατάκι;...αγνοείστε τις αμέριμνες αγελαδίτσες που βόκουν στις ναζιστικές 'Αλπεις...επιλέξτε βέρες,ναζιάρες,ελληνοχριστιανές αγελαδάρες,τις βυζαίνεις και κυλά καθαρό Μακεδονικό...μόνο μ' αυτό θα καρδαμώσετε για το Νέο Αγώνα κατά τού 'Αξονος των Βορειοευρωπαίων.
Η Άγκελα ξεκίνησε την κατάληψη των πάτριων εδαφών,σπρεντς βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό,επιτόκια θερίζουν κόσμο...θα νικήσουμε!...θα μεταμορφώσουμε αυτήν την αφράτη πρώην κομμουνίστρια,αυτήν την γλιτσοκυράτσα/μοσχάρα/γουρούνα (τόση...υπεράνω τρυφερότητα μη σεξιστικής προσέγγισης βρε παιδί!) ,θα την υποτάξουμε,κι από αφέντρα Ντόιτσλαντ uber alles θα γίνει πιστή σκυλίτσα μας...γρηγορείτε πιστοί μου αγωνισταράδες!


Εν τω μεταξύ,
με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια σημειώθηκαν τα καθιερωμένα συνήθη σποραδικά επεισόδεια στην ετήσια παρέλαση Αναρχοαυτόνομων Μπαχαλιστών πέριξ τού ΜΑνΤρωμένου Πολυτεχνείου,στα όρια τού ανεξάρτητου κρατιδίου Εξαχρειαστάν.
Νωρίτερα,στην Αθήνα των 4 εκατομυρίων,με μαζική συμμετοχή 30 χιλιάδων μπλοκσταμπαρισμένων φοιτησάντων στην Ανωτάτη Εκπαιδευτική Κομματοσταλινική Αιώνια Αφισσοκολητική,πραγματοποιήθηκε η παραδοσιακή περπατάδα ανίατου αντιαμερικανισμού - προς στιγμήν προκρίθηκε η ιδέα φέτος η πορεία να κατευθυνθεί προς τη Γερμανική πρεσβεία,λόγω Μνημονίου,αλλά οι μαχητές δεν είχαν χάρτες στα σακίδια για ν' αλλάξουν βόλτα κι έτσι,μόνος ο Αλέκος Αλλαλαβάνος διαδήλωσε ενάντια στα εδάφη τής Βέρμαχτ.


Είχαμε και άλλες,σαγηνευτικές εξελίξεις.
Στο Σύνταγμα,στο ιερατείο τής Νέας Τρούμπας (Βουλή) με τους εκλεγμένους Βολεμένους,παραδόθηκαν αγνοί,άσπιλοι,αμόλυντοι και ,προπαντός!, αθώοι...οι εξαίρετοι άνδρες Μεγαλοπατέρες τού ήθους και τής νομιμότητας,οι γίγαντες Ρουσσόπουλος και Βουλγαράκης,που απαλλάχθηκαν στην -όλως τυχαίως μυστική- ψηφοφορία για τις ελεεινές κατηγορίες ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και απιστίας τού Δημοσίου στην αλησμόνητη υπόθεση Βατοπεδίου επί τού Βασιλέως τής Ψησταριάς Κωσταραφήνα τού Ασκανδάλιστου..
Οι δυο υπέρλαμπροι αστέρες,θρασύτατοι και αλαζόνες,όπως γαλουχήθηκαν ανά τους αιώνες,απαίτησαν και τη συγγνώμη μας για την κατασυκοφάντησή τους και μάς απειλούν κιόλας πως θα επανέλθουν,να προσφέρουν ξανά την ανυπέρβλητη σκέψη τους στον πολιτικό στίβο - δοξάστε τους! τιμήστε τους! υμνείστε τους! (η νυφίτσα ο χλιδομοναχός Εφραίμ πώς και δεν ανέλαβε τη χειροτόνησή τους,να ιερουργήσει μαζί με τους ξετσίπωτους την αμνησία;)


Ευτυχώς,η Ντόρα φτιάχνει κόμμα...σόρι,κίνημα λαού!
Αν άραγε γραφτώ ιδρυτικό μέλος στη Εταιρεία της,τί θα κερδίσω;
Κάθε μέλος και ψυγειοκαταψύκτη Ζίμενς;
Κάθε στήριξη και δωρεάν εισιτήρια Αθήνα-Μόναχο,πληρωτέα απ' τον Χριστοφοράκο;
Κάθε θαυμαστής και πρόσκληση για συνέντευξη-υμνωδία στο Μέγκα;
...Οικογένεια Μητσοτάκη...με την πολύχρονη ροπή σε αγαθοεργίες και φιλανθρωπία τού κυνισμού...χτίζει το νέο της παιχνίδι να παίξει το θεσμικό της ρόλο η μεγαλοπολιτικομπεμπέκα της...
Τυχαία διάλεξαν το Γουδί για την εκκίνηση,τόπος εκτελέσεως των υπαιτίων της Μικρασιατικής Καταστροφής...έχουν σημειολογική σχέση με προδοσία ή αθώωση των στόχων τους;...στο θέατρο Μπάντμιγκτον η έναρξις των παραστάσεων,ταιριαστός χώρος,άρτος και θεάματα - δεν θα βαρεθούμε ποτέ,καινούργιο συκώτι θα κάνουμε απ' τα γέλια!


Αυτά βλέπουν οι της τρόικας και μας ζηλεύουν.
Οι φιλογερμαναράδες πάντα μίζεροι και συνοφρυωμένοι,δεν θα μας ρίξουν στο λάκο τής δυστυχίας.
Είμαστε 'Ελληνες ρεεεε!
Οι Χάρι Πότερ τού Γαλαξία,ανέφελοι,ανέμελοι κι αδούλωτοι στη μάχη με το κακό το ριζικό μας,με χαριτωμενιές και βεβαιότητες ανωτερότητας - σιγά μην ξυπνήσουμε,σιγά μην καταλάβουμε πόσο μακάριος είναι ο τεμπέλικος ύπνος μας,έχουμε κόλπα μαγικά μες τον πανικό μας.....ταρατατά!...τζουπ!...ιδού το θαύμα!...ζεστό,ανοιξιάτικο,σαββατοκύριακο με 25 βαθμούς μες το Νοέμβρη...πάμε στα εύκολά μας,αραχτοί,φραπεδιάρηδες,μικροί πρωθυπουργοί με όλες τις λύσεις σε πέντε λεπτά με πέντε τσίπουρα...πέρα βρέχει...

Αχ,να κερδίσει κι η ΠΑΟΚάρα μες το Καρα'ι'σκάκη...τί άλλο να θεωρήσουμε ως ζωτικό μας πρόβλημα παλιοΔουΝουΤούδες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου