Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΕΑ (και τόσο παλιά ) ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

Είναι ιερός ο βράχος ή ιερότερο το δικαίωμα των εργαζομένων στην κατάληψή του;

Σιγά μην μας κάνει εντύπωση που όποιος γουστάρει ανεβαίνει Ακρόπολη να κάνει τη μαγκιά και την επίδειξή του.

'Οσοι κατ' εξακολούθηση επιμένουν στην καταληψιολαγνεία,θεωρούν και πιστεύουν πως είμαστε μια χώρα υπό κατοχή,παραδομένοι και προσκυνημένοι στους κατακτητές ΔΝΤ/Ε.Ε. - άρα ως γνήσιοι απόγονοι των Γλέζου-Σιάντα δικαιούνται ν' ανηφορίζουν εκεί πάνω κάθε τόσο υψώνοντας τη σημαία της ανυπακοής.

'Ετσι , ξεκίνησε το χειμερινό πρόγραμμα παραστάσεων τού θιάσου τής αντίστασης και πάλης,με τα ίδια ακριβώς επεισόδεια των τελευταίων 50 χρόνων σε επανάληψη...κλεφτοπόλεμο με τους απαίδευτα ηλίθιους ματατζήδες κάθε μέρα...μπάχαλο κάθε μέρα...κλειστοί δρόμοι κάθε μέρα...ξύλο κάθε μέρα...διαμαρτυρία επί καταλαμβανόμενων λεωφόρων κάθε μέρα...το κίνημα τού ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ,κάθε μέρα στο ένδοξο τ ί π ο τ α !

Στο τ ί π ο τ α συντεταγμένοι οι συνήθεις δηθεναγωνιστές...

...Συνδικαλιστές αργόσχολοι δημοσίου,οι εκβιαστές όλων των λαμόγιων κυβερνώντων με τους διακόπτες...

...Οι συμβασιούχοι γλείφτες των βουλευτικών γραφείων που αρνούνται να δεχθούν πως θα είναι οι πρώτοι που δεν θα μονιμοποιηθούν με τη συνήθη βρώμικη μέθοδο των πολιτικών τους νταβατζήδων...

...Φυσικά το τιμημένο αρχαιοσταλινικό ΚΚΕ,οι φαντασιόπληκτοι της προλεταριακής τεμπελχανίας επί πιστώσει τού κράτους-πατερούλη,αυτοί που παντελονιάζουν όλες τις επιχορηγήσεις τού ίδιου κράτους που και καλά καταγγέλουν,αυτοί που μισθοδοτούνται απ' την Ευρώπη που μας καλούν ν' αποχωρήσουμε...

...Μαζί κι οι επαναστάτες με τις βιλίτσες,οι βορειοπροαριστερειαστείοι σαλονάτοι τού Σύριζα...

- 'Ολοι μαζί σ' ένα ατελείωτο πάρτυ φασαρίας,χωρίς λόγο,στόχο και προοπτική,εκ του ασφαλούς ακαταδίωκτου,εκ της σιγουράτζας πως κανείς δεν θα πάθει τίποτ' άλλο εκτός απ' την ηρωική ρήψη τού δακρυγόνου για το κάδρο/πλάνο για το επαναστατικό άλμπουμ τής επιτιθέμενης αριστεροσύνης στην εξιστόρηση τού αγώνα στα μπαράκια και τα ταβερνάκια των Αθηνών..

' Ε λ ε ο ς πια.

'Ελεος πικραμένοι,μικροπρεπείς αλαζόνες των μηδέν τοις εκατό,σας έχει ξεράσει η ιστορία,σας έχει απορρίψει η κοινωνία,σας έχει περιθωριοποιήσει στα αναμασήματα ενδόξου παρελθόντος,απόγονοι φουστανελοφόροι ποπολάροι!

Στη συνωμοταξία κατοχής θέσεων εξουσίας στο σύστημα μήντια - ψυχαγωγία ,όσο κι αν αλληλοθαυμαζόμενοι υποστηρίζετε το δίκαιο (ποιού) αγώνα - δεκάρα δεν χαραμίζουμε για σας,μάς έχετε πρήξει και σαλτάραμε προσπαθώντας να ζήσουμε στην πόλη που την μετατρέψατε στην κόλαση της ασυνάρτητης διεκδίκησης,μας εμποδίζετε να αναπνεύσουμε,φτάνει πια με τα βολεμένα πλουσιολαζοπουλάκια,τους εκατομμυριούχους πωλητές κλάψας, τους εκδιδόμενους διακινητές καλλιτεχνικής ευαισθησίας.

Δεν σας χαρίζουμε τ' αποκλειστικά δικαιώματα στο γνήσιο λα'ικό αίσθημα,τη φτωχική αξιοπρέπεια της καθημερινότητας,την προοδευτικότητα,την αλληλεγγύη,ωραίο το παραμύθι τού χα'ι'δέματος και της συγκινητικής προστασίας κάθε βολεμένου,δεν έχετε προσφέρει τίποτα,καμιά αποζημίωση και παχυλή σας αμοιβή υπέρ των κατατρεγμένων της ζωής,τίποτ' άλλο απ' τον συντηρητισμό,τη μούχλα και τον φασιστικό απομονωτισμό τού χειρότερου παρελθόντος,με ιδεατό στόχο της Αλβανίας τού Χότζα,όλα κλειστά,λιμάνια,εθνικές οδοί,τρένα κι αεροδρόμια,η Κούβα τής Μεσογείου...χάρισμά σας το παραλήρημα της εθνικής μας μοναξιάς..

Σας έχω σιχαθεί πια.


Υ.Γ.1

Σε τί διαφέρετε απ' τους ναζιστές Χρυσαυγίτες που αποκλείουν την πλατεία Αγίου Παντελεήμονα κι απαγορεύουν όποιον δεν θεωρούν καθαρό έλληνα κι όποιον δεν γουστάρει τη βία τού ολοκληρωτισμού τους...ω! αντιμνημονιακοί μανιακοί στρατηλάτες που ονειρεύεστε τα φαντασιακά σύνορα μιας περιφέρειας "ζώνης απαγορευμένης" απ΄τους ευρωπαίους κατακτητές και τους υποστηρικτές τους;



Υ.Γ.2

Εντάξει λοιπόν..με όπλο σας κι αντίστασή μας το μ ί σ ο ς ,ας ξεκινήσουμε τον νέο Εμφύλιο.
Η κατάντια μας,χαρά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου