Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.... Α Θ Ω Ο Σ !

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !


Να μια ωραία λέξη,τόσο συχνά ακυρωμένη σε πρακτικές φτηνής πολιτικής εξαχρείωσης και ανήθικης συναλλαγής,ήρθε σήμερα φουριόζα,λυτρωτική κι απροσδόκητα φωτεινή να λάμψει στη σκοτεινή υπόθεση Κορκονέα..

Του - και επίσημα επιτέλους! - δ ο λ ο φ ό ν ο υ τού Αλέξη Γρηγορόπουλου Επαμεινώνδα Κορκονέα.

'Ενας προβολέας κάθαρσης απ ' την 'Αμφισσα,στη δίκη αυτού του λεχρίτη..και του υπερασπιστή του,τον ανεκδιήγητο τηλεδικηγόρο τής φτήνιας,τον ξεφτίλα Αλέξη Κοντοφασιστούγια.

'Ενοχος για τη δολοφονία,ανθρωποκτονία και με πρόθεση και με δόλο και χωρίς κανένα ελαφρυντικό !

Μπράβο! Χίλιες φορές κραυγή μπράβο!

Μακάρι να μπορούσε αυτή η απόφαση ν' απαλύνει λίγο τον πόνο των γονιών του.. - μα δίκαιο γι αυτούς θα ήταν να ζει το παιδί τους,νά' κλεινε τώρα τα 17,να πήγαινε σχολειό και βόλτα και για μπίρες και μιαν εκδρομή,να ερωτευόταν,να γλεντούσε,να χαιρόταν τους φίλους του..

Δεν δικαιώνεται ένας νεκρός - πόσο όταν είναι ένα παιδί.
Ούτε ήρωας γίνεται.
Ούτε σύμβολο και σημαία κανενός.
Ας σιωπήσουν τώρα οι κήνσορες της αστυνομοκρατίας, οι γλείφτες τής παραεξουσίας των φουσκωτών νονών τής νύχτας, αλλά κι οι αναρχολάγνοι μπαχαλάκηδες.

Πουθενά δεν χαρίζεται και δεν χωρά το α ί μ α ενός 15άχρονου - όλους τους ξεπερνά,τους αφοπλίζει,τους ξεγυμνώνει ύποπτων επιδιώξεων.


'Ενοχος χωρίς κανένα ελαφρυντικό ο δολοφόνος,ας καεί στην τρέλα τής συνείδησής του - αν έχει μείνει ενεργός εγκέφαλος να τον διαλύσουν οι τύψεις,να τον συντρίψουν τα δάκρυα τής μάνας και τού πατέρα που θάψαν,αλίμονο!, το παιδί τους.

Νοερά,ανάβω ένα κερί κι αφήνω ένα λευκό λουλούδι στο μνήμα του.
Μακάρι, Αλέξη , να πίστευα πως υπάρχει ζωή και μετά θάνατον,να ήλπιζα κοιτάζεις από ψηλά και από κάπου νιώθεις τη δικαίωση της τιμωρίας,πως πλήρωσαν την κτηνωδία και το μίσος με ισόβεια κάθειρξη και στιγματισμό και κυνήγι απ' τις Ερινύες.

Να προσέχουν και να θυμούνται όσοι χρεώνονται την προστασία μας,πως το όπλο στη θήκη δεν είναι επίδειξη και προέκταση τού - άρρωστου κι αχρησιμοποίητα μαραμένου - ανδρισμού τους και πως στο έγκλημα και την ύβρι κατά τής νεότητας υπάρχει ανελέητη τιμωρία.

Γιατί αυτό ήταν η "ανυπακοή" και η "αμφισβήτηση" τού Αλέξη , ήταν πολύ νέος για να φοβηθεί,ήταν πολύ αθώος για να τον αντέξουν οι γερασμένοι μιλιταριστές τής παρακμής.

Κάθαρμα Κορκονέα - αλήτη Κούγια.
ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.
Και με τη βούλα τής δικαιοσύνης - στα μπουντρούμια τής αναλγησίας σας,να λιώσετε.

Χωρίς καμιά συγχώρεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου