Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΘΕΑ ΤΗ ΓΗ

Δημοσιεύτηκε επίσημη ανακοίνωση της ΝΑΣΑ.
"Υπήρξε σίγουρα νερό,θάλασσα,ωκεανοί,στον πλανήτη Άρη".

Ίσως μια λύση ακόμα μπροστά μας...φ ύ γ α μ ε για Άρη!
Με κάθε μέσον!-που λέει ο λόγος,όχι Γιώργο με ποδήλατο είναι λίγο μακριά και το κανό το θες άμα φτάσεις,δεν πας με αυτό!
Πού τσεκάρουμε εισιτήριο;
Εννοείται one way,εννοείται χωρίς επιστροφή!
Η γη ούτως ή άλλως δεν μας χωράει,άσε που πάντα ονειροπαρμένους μας έλεγαν,πάντα αλλού,αγαπημένο τραγούδι,,"θα σε πάρω να φύγουμε,σ άλλη γη,σ άλλα μέρη!".

Ιδού λοιπόν ήρθαμε στον κόκκινο πλανήτη-πάντα θυμωμένοι είμασταν πίσω,άρα κατακόκκινοι!-άρα ευπροσάρμοστοι!
Βρείτε μας γαλάζια νερά να εγκατασταθούμε,κι ας ξεκινήσουμε απ την αρχή,μια προβιά,ένα ρόπαλο,μια σπηλιά-μη γίνουμε και πλεονέκτες κι άπληστοι να μας δώσουν λουξ μεζονέτα με θέα τη γη,ας την αποκτήσουμε με μικρά βήματα προόδου κι ευημερίας,πάμε βράχο-βράχο τον καημό μας στις κοιλάδες του Άρη να ξαναβρούμε την ελπίδα!

Κι αν συναντήσουμε μικρά εξωγήινα πλασματάκια με κεραίες,με χαρά να μας προσυλητίσουν,να ενταχθούμε με κάθε τίμημα,δεχόμαστε ό,τι θέλουν!
Και πειράματα να μας κάνουν και να μας ερευνήσουν όπως γουστάρουν-αρκεί να μας κρατήσουν μαζί τους για πάντα,αρκεί να μη σκεφτούν "αυτοί είναι παλιάνθρωποι,να τους στείλουμε πίσω!".
Μόνο αυτό όχι!
Όχι πίσω στη γη,όχι ξανά στην καθημερινότητα,ας χτίσουν στρατόπεδα συγκέντρωσης,γκούλαγκ,δοκιμαστήρια-να μην μας λυπηθούν,να μην μας βαρεθούν,δεν κοιτάζουμε πίσω,ήρθαμε στον νέο πλανήτη να ξεκινήσουμε απ το μηδέν,δεν θέλουμε να θυμόμαστε,να είναι μνήμη δεύτερης κατηγορίας η μνήμη της γης,ψεύτικο το παρελθόν,λήθη,όλα καμένα!

Το μόνο μας προβληματάκι,τώρα που το σκεφτόμαστε καλύτερα,με την μετεγκατάσταση στον μακρινό πλανήτη,και πρέπει να τους το πούμε με πάθος κι ένταση,να το παλέψουμε ν αλλάξει,είναι το ονοματάκι του...πού πας με τίτλο Άρης...
.....Να τον πούμε ίσως πλανήτη ΠΑΟΚ καλύτερα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου