Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ

Παραιτήθηκε ο Μέγας Χρήστος Παπουτσής από Υπουργός Προστασίας μας!...όοοχι!...δεν Τον έπιασαν Τύψεις για την Πυρκαγιά στην Αθήνα...οοοοόχι!...δεν  νιώθει προδότης τού Σοσιαλισμού εν Ελλάδι...αντιθέτως θέλει να Ηγηθεί τού Κόμματος κι αρχίζει την Πορεία Του στο Λαό...σιγά μην ασχολείται με τους Μπάτσους πια...

Ο Λοβέρδος τού ΠΑΣΟΚ δεν έχει ιδεολογικό θέμα να στηρίξει Πρωθυπουργό Σαμαρά τής ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τής ΝΔ νιώθει να συννενοείται καλύτερα με το Λοβέρδο τού ΠΑΣΟΚ απ' ό,τι με τον χρόνια στο ίδιο κόμμα Καμένο.

Ο Πάνος Καμένος εξήγγειλε το πρώτο Α.Ε. κόμμα,μια εταιρεία μέσω φέισμπουκ που θα ξεπουλήσει το πιο εύπεπτο προ'ι'όν της,Πατρίδα και Παναγιά μαζί,τιμή μια ψήφος μοναχά και την αγάπη κι υποστήριξη τού Μίκη Θεοδωράκη.

Ο Καρατζαφέρης τής Οικουμενικής για τη Σωτηρία τής χώρας (με τα περσινά γκάλοπ) ανακαλύπτει τη Μέγαιρα Μέρκελ και τον Γερμανικό Άξονα μόλις στα φετινά γκάλοπ συνειδητοποιήσει πως με τη συνήθη του Εθνοκαπηλεία θα τα καταφέρει στις κάλπες καλύτερα.

Ο ΕΠΕΝίτης Βορίδης αφήνει τα τσεκούρια τής νιότης του κι ορκίζεται σε φιλευρωπα'ι'κό φιλελευθερισμό ανεκτικότητας αρνούμενος τον ακροδεξιό επαρχιωτισμό τού ΛάΟΣ για να κερδίσει μονιμότητα στο Υπουργικό Γραφείο με καλύτερη Δεξιά Θέα.

Ο ΤσεΤσίπρας τής Επαναστατικής Αριστεράς ανακαλύπτει το Ελληνικό DNA κι ασπάζεται τη ναζιστική θεωρία Αίματος δηλώνοντας ..."στην Κυβέρνηση δεν είναι και τόσο Έλληνες"
...τεστ  εθνοκαθαριότητος,το πρώτο κεφάλαιο αμεσοδημοκρατίας...

Ο Χάρης Καστανίδης,ένας δευτερομέτριος σάλιαγκας κομματικών διαδρόμων και παρασκηνιακών δημοσιο'υ'παλληλικών γραφειοκρατικομματόσκυλων αναζητεί και φαντασιώνεται τον Ηγετικό Του ρόλο στην Αναδιάταξη τής Κεντροαριστεράς-ενώ συναγκωνίζεται με την Πασιονάρα Λούκα Κατσέλη για το Φρέσκο Νέο πασοκ-new generation...

Το ούλτραριστερό Αντιμνημονιακό Μέτωπο,απ' τον Λαφαζάνη ώς τον Αλαβάνο κι απ' τον Καζάκη ώς τον Μαραβέγια χρειάζεται το σωστό προωθητικό Μέσον εκπομπής για ν'αντισταθεί στη Μπότα τής Άγκελα γι αυτό και συμπαρουσιάζει πλέον ως υπεριδεολογική ανάταση (γλάστρα) φασίστες Τράγκες,Χίους,Κουρήδες,ενώ συντάσσεται ως μέτωπο με παπαδαριά,νεοαστούς λαιφσταίστες που ανακάλυψαν τη  real φτωχολογιά κι ακροδεξιά μπουμπούκια δεν τούς ενοχλούν όσο ο Προσκυνημένος απαπαΠαπαδήμος.

Ο και Συνταγματολόγος Βενιζέλος καταγγέλει την "εκκωφαντική πολυφωνία"  των ΜΜΕ που τού ενοχλεί την δευτέρα γκεπελική του φύση,όλοι να προσκυνούν το τεράστιο νοητικό του επίπεδο,προετοιμάζοντας κι άλλους τυποκτόνους νόμους,αφού συνεχίζει ν'ακούει φωνές αμφισβήτησης,τόσο χειρότερο γι αυτές-Προστάτης τής Δημοκρατίας με μεγαλομανή Φίλτρα...γύψινη Ενημέρωση για το Καλό μας...

Ο Γιώργος τής Σοσιαλιστικής Διεθνούς αποκαλύπτει στο ΒΒC το ερώτημα που θα έθετε στο περιβόητο Δημοψήφισμα..."αποδέχεστε τη νέα δανειακή σύμβαση που θα κρατήσει τη χώρα μας στο Ευρώ;"...αποδεικνύοντας πως τα δημοφιλή φαιδρά διλλήματα τύπου "το αυγό έκανε την κότα ή η κότα το αυγό;" είναι χαρακτηριστικά κάθε Κληρονόμων τού Στέματος που κηρύττουν Ανένδοτο και καταντούν Ανέκδοτο.

Ο Γιάννης Μανώλης και ο ΔΕΗθώμεν Φωτόπουλος,ο Μακεδονομάχος Παπαθεμελής κι ο Ιατρός Πατούλης,ο Νομάρχης τής καρδιάς μας Πανίκας κι η ραγισμένη καρδιά τής υποστέλλουσας σημαίας Λιάνα σαλπίζουν με τα ίδια επιχειρήματα την αληθινή αναπτυξιακή παραγωγή,Βιομηχανία με Τσίγγινα Βρακάκια ως γαλανόλευκη σωστή ένδυση κι άρνηση να δώσουμε και κώλο στους εχθρούς τής Ελλαδάρας μας,στους βιαστές τής Δημοκρατίας (τους).

Στα πλαίσια τής αγαθής ενημέρωσης,ο Αυτιάς κι ο Παπαχελάς έχουν τον ίδιο εργοδότη,οι αναρχικοί έχουν γεμίσει τα Εξάρχεια με το εύπεπτο σύνθημα "Πρετεντέρη ξέρουμε πού μένεις",την Έλλη Στάη καταγγέλει για ραγιαδισμό η Ιέρεια των τηλεκανιβαλλικών ριάλιτυ και τής καψουροτσιφτετελιάς,η Οριάνα Φαλάτσι τής ερευνητικής κι αποκαλυπτικής Δημοσιογραφίας εν Ελλάδι,η Σεμίνα Διγενή.

Μ'αυτά και μ'άλλα αντίστοιχα παραδείγματα Ελευθερίας τής Σκέψεως κι Αγνής Ιδεολογικής Αντιπαράθεσης Επιχειρημάτων δεν έχουμε πειστεί ουδόλως πως οι Απόκριες μόλις τελείωσαν
-και πάντως αμέτρητα Καρναβάλια συνεχίζουν ζωή χαρισάμενη και πολλές Μάσκες ακόμη μένουν φτιάχνοντας Μουτσούνες Απελευθερωτικού Αγώνος...

Καλή επιστροφή και Σαρακοστή,εσταυρωμένοι μου σιωπηλοί συνταξιδιώτες!

ΥΓ. Και μέσα στην τούρλα τού τριημέρου...από σπόντα δεν έσκασε πακέτο-βόμβα στο ΜΕΤΡό Αιγάλεω - αν δεν ήταν παρανο'ι'κό θα ήταν ενδεικτικό παρακρατικών σχεδιασμών και σημαδιακό ποιας Προεκλογικής Περιόδου θα γίνουμε μάρτυρες...β ό μ β α  στο ΜΕΤΡό!...αυτή είναι η πιο ανησυχητική είδηση,ποιοι τρελοί θέλουν τέτοιον πανικό,τυφλή βία κι αίμα περαστικών,βούτυρο στο ψωμί κάθε σπεκουλαδόρου και κράχτη διάλυσης ...εικόνα 11ης Σεπτεμβρίου με στυλ Αλ Κά'ιν'τα...μα ποια σχέδια εξυφαίνονται πια στις πλάτες μας,τί ακριβώς οργανώνεται σε συνθήκες Εκτροπής,από ποιους και τί ακριβώς θέλουν!...βρωμάει η υπόθεση...σιγά μην ασχοληθεί ο Πρόεδρος Παπουτσής με τέτοια θεματάκια...παραιτείται εν μέσω τέτοιων ψιλοθεμάτων και χαρίζει την υπόθεση στον επόμενο...για ν'ασχοληθεί με το σημαίνον ζήτημα,τα ΕσωΙδεολογικά τού Κόμματος...σιγά μην έχει η Πατρίς προτεραιότητα...και μη χειρότερα!

ΥΓ 2 /Τρίτη βράδυ,21.32'/ Και να θέλεις να πιστέψεις ότι το πολιτικό σύμπαν συνομωτεί εναντίον της,η κυρία Ντόρα είναι απολαυστικό να βρίσκεται σε θέση απολογίας για το (φαινομενικά σύνηθες επιχειρηματικό) ντηλ τού περιβόητου  1000000 ευρώ τού συζύγου Ισίδωρου...δεν είναι η πιο ανάξια και σίγουρα δεν είναι η λιγότερο ευφυής τού Κοινοβουλίου - αλλά είναι βέβαιο,συνολικά στον κόσμο,η πιο αντιπαθής...και γι αυτό ευθύνεται απολύτως η ίδια και η Αλαζονική Οικογενειακή της Αυτοκρατορία...η Μάσκα τού Αδιάφθορου Τιμητή τής Πολιτικής Ηθικής είναι ,πράγματι, αστεία πάνω της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου