Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ / ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΔΟΝΤΑ

Η αμέριμνη Τρελλάδα συνεχίζει την εκτροχιασμένη της πορεία.


Στα πλαίσια ανταλλαγής εκπαιδευτικών εμπειριών,πολυπληθής αντιπροσωπεία μελών προσφυγικών μαθητευόμενων φοιτητών απ' το Πακιστάν,το Μπαγκλαντές,το Αφγανιστάν κι άλλες κυψέλες φοιτητικής λαθροπαιδείας ξεκίνησαν μια σχολική εκδρομή χρηματοδοτημένη από ενθουσιώδη διεθνιστικά μέλη πρωτοβουλίας πολυπολιτισμικής τεμπελιάτιδας.
Ταξίδεψαν Χανιά-Αθήνα με κέφι και σπουδή,για να καταλύσουν στους άνετους,ανακαινισμένους χώρους τής Νομικής στη Σόλωνος,για να ξεκινήσουν αμέσως το μάθημα αλληλεγγύης κι επίγνωσης τής φοιτητικής ζωής εν Ελλάδι.
Θα μάθουν πώς γίνεται μια οργανωμένη κατάληψη,πώς διακόπτονται τα μαθήματα για χαβαλέ,πώς μια συνέλευση αποφασίζει δια μειψηφούσης βοής,πώς βρωμίζει κάθε τοίχος με παράνομη αφισοκόλληση,πώς φτιάχνουμε βόμβες μολότωφ,πώς ετοιμάζεται νομική υποστήριξη δικηγορίνων σε εκτελεστές τής ένοπλης αριστεράς που συνηθίζουν μικροαντιστασιακές πράξεις ενάντια στο φασιστικό κατεστημένο...κάτι ψιλοβομβίτσες σε κάδους και μηχανάκια...μικροληστείες τραπεζών...πυρπολήσεις γουρουνομπάτσων...φακέλους/βόμβες σ' αμερικανόδουλους...και άλλες συνασπισμένες στοχεύσεις καθαρά μορφωτικού/εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Η πλούσια φοιτητική εμπειρία για όλα τα προαναφερόμενα διδακτικά εφόδια θα δώσει ένα πρώτο γνωστικό αντικείμενο για την ενσωμάτωση αγνών κι άδολων μεταναστών στην υπέροχη κοινωνία μας,ένα αξιομνημόνευτο ξεκίνημα στην προσπάθειά τους να ενταχθούν στην εργασιακή πραγματικότητα...να μάθουν δηλαδή να πουλάν ρολόγια και τσάντες μα'ι'μού,να διακινούν χασίς και ηρωίνη και να κάνουν πιάτσα στο Ζάππειο.
Τα σεμινάρια υποστηρίζει η σαλταρισμένη ηγεσία τού πεφωτισμένου Συνασπισμού της Δηθενεπαναστατημένης Ελιταριστεράς τής Εκάλης.

Στους εξωτερικούς χώρους τού πανεπιστημίου σφάζονται παλληκάρια σε στημένο θέατρο επιχειρησιακής ανετοιμότητας.
Ο υπουργός προστασίας τού πολίτη θα δοκιμάσει να στήσει εκεί τον "φράχτη τού 'Εβρου" περικυκλώνοντας τη σχολή με συρματόπλεγμα για να καταγράψει με ζωντανά πειραματόζωα την ανθεκτικότητα των υλικών,πώς σκαρφαλώνουν και πώς δραπετεύουν οι λιμασμένοι φτωχοδιάβολοι.
Ο 'Αδωνις Μανωλίδης υψώνει τα ντεσιμπέλ της χαρακτηριστικής φωνούλας του και προτείνει να στείλουμε τους εκπροσώπους τού Σύριζα για διδακτορικό σε φούρνους σωματικής βελτίωσης ,την ώρα που τζαμπαμαγκίτες κουκουλοφόροι τού ανεξαρτήτου κρατιδίου των Εξαρχείων τού κάνουν πάλι θερινό το βιβλιοπωλείο της αρχαιοπληκτικής του αυτοθυσίας.
Οι Χρυσαυγίτες επιθυμούν να εκκλησιάσουν τους λαθρομετανάστες ώστε να τους μεταλαμπαδέψουν...κυριολεκτικά...εκπολιτίζοντάς τους με τον ιδιαίτερο μπλε-μαρέν γρονθοκλωτσηδωνοτρόπο τους.
Ο Κώστας Χαρδαβέλας ανακάλυψε άλλη μια ουφολογική παράμετρο διάβρωσης της εθνικής μας υπόστασης και ράβει φουστανέλες ζωσμένος φυσεκλίκια στην newsbomb έκρηξη τού αυτο-ανόητου.


Ευτυχώς!...προτεινόμεθα για 'Οσκαρ!
Η ταινία Κυνόδοντας χτυπά ύπουλα τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό δίνοντάς του ένα βιτριολικό χτύπημα κι εξευτελίζοντας τη θεσμική γκλαμουριά των αμερικανοκριτικών,οι οποίοι βαρέθηκαν να βλέπουν την Ατζελίνα Τζολί να πλασάρει κολεξιόν πρετ-α-πορτέ ξοδεύοντας εκατομύρια με τον Τζόνι Ντεπ στη Βενετία -
ο ενθουσιασμός τους για την σχιζοφρενική ταινία,μιαν αρλουμπαρία,μια δηθενιά αρρωστημένης μανιοκατάθλιψης,με πρωτόλειο υποτυπώδες προσχολικής έμπνευσης ψευτοσενάριο,μια θλιβερή κουλτουροκαταγγελία για την ηθική κατάπτωση και τη διάβρωση μιας φαινομενικής οικογενειακής ευτυχίας,για το φόβο τού άγνωστου και τις ψυχώσεις απέναντι σε κάθε τι καινούργιο...ένα ψυχοβγαλτικό κακοσερβιρισμένο συνοθύλευμα αραδιασμένων τσιτάτων Φρόιντ και Μαρξ.
Την είπαν "ιδιαίτερη ταινία"...τόνισαν πως "κάτι τέτοιο δεν έχετε ξαναδεί"...όντως,μια εκλεπτυσμένη πορνοδιαστροφική σαβούρα μιας σινεκλίκας με τα σωστά κονέ στους ιδιόρρυθμους κύκλους κοκαδιανόησης των Κανών,των προσκυνητών στο ιερατείο σχολών Ταρκόφσκι/Παζολίνι/Λαρς Φον Τρίερ.
Μην σας παρασύρουν κι αναζητήσετε να τη νοικιάσετε στο βίντεοκλαμπ ή να την κατεβάσετε στον υπολογοστή σας...αν κάνετε το λάθος να σκύψετε σ' αυτό το "αριστούργημα"...θα κλάψετε πικρά κάθε λεπτό απ' τα ευρώ σας και κάθε δευτερόλεπτο τού χρόνου σας!...θυμηθείτε με...κι όχι μόνο ο κυνόδοντάς σας...όλα,η κάτω και η άνω γνάθος...όλα τα δοντάκια σας πεσμένα,στη μασέλα θα ξεπέσετε!...καλύτερα απ' έξω...μακριά,σινεφίλ βούρλα μην γίνουμε -
-οι δημιουργοί να το φχαριστηθούν και να διασκεδάσουν στο κόκκινο χαλί για το χάλι τους,κανένα θέμα
- το υπουργείο Πολιτισμού να σπεκουλάρει μια διεθνή επιτυχία, στον καιρό της παγκόσμιας ελεημοσύνης όλα ευπρόσδεκτα
...κι αν αυτό είναι το ελληνικό σινεμά που θέλουν...χάρισμά τους η ανία και η πλήξη- πώς τό' λεγε το παλιό τραγουδάκι..."οδηγήσαν μια γενιά στα πιο βαθειά χασμουρητά"...έστω πασπαλισμένα με Οσκαροχρυσόσκονη...σιγά μην νιώσω περηφάνεια...σιγά μην ετοιμάσω βαλίτσες για Χόλιγουντ...καλύτερα μεταμφιεσμένος να μη δείχνω την ντροπή...


'Ασχετο-
δύο εξαίρετοι κύριοι,ο χλιδοτζακούζης 'Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο φελοπροπαγάνδας Ευάγγελος Αντώναρος ζήτησαν την επιστροφή τού γίγαντα της μαχητικής Δημοσιογραφίας Θοδωρή Ρουσσόπουλου στη Νέα Δημο-ακράτεια.
Ελπίζω το λαοπρόβλητο αυτό αίτημα να γίνει ασμένως δεκτό και προτείνω η επιστροφή τού Ασώτου υιού ενός ταχυδρόμου να γίνει σε ανοιχτό υπαίθριο πάρτυ στη βίλα τους στο Καπανδρίτι,να ψήνει στο μπάρμπεκιου μπριζολάκια ο Κώστας ο ΞαπλωΡαφήνας,να εκφωνήσει βαρυασήμαντο λόγο η Οριάνα Φαλάτσι της Ελλάδος,η Μάρα Ζαχαρέα και ν' ακολουθήσει συναυλία τού Σταμάτη Σπανουδάκη με την παγκόσμια τελευταία τού ορατορίου "ο πτωχοδανειζόμενος βουλευτοκτηματίας που αμάρτησε για τη μονή του"...


'Ερχεται κι η τρόικα-
μπανιαριστείτε,αρωματιστείτε και βάλτε καθαρά σεντόνια,γδυθείτε και σβήστε τα φώτα...


Φεύγει κι ο Γιώργαρος...μόλις τον είχαμε συνηθίσει στην πατρίδα...τί να κάνει μωρέ ο δύσμοιρος δυο βδομάδες άντεξε κι έπηξε μαζί μας...ταξιδάκι στο φημισμένο Νταβός...να δοκιμάσει τα χιονοπέδιλα που τού χάρισε ο Ερντογάν...με σλάλομ κι άλματα στις πίστες των Ελβετικών Άλπεων θα εκπονήσει άλλο ένα σχέδιο σωτηρίας τής χώρας...

-...τί έλεγα πιο πάνω;
σβήσατε τα φώτα;
...δεν χρειάζονται εσώρουχα,θα γίνει αναψηλάφιση για την ίαση των ασθενούτων δικαιωμάτων σας...
- οι τρο'ι'κανοί συνεχίζουν να τρελαίνονται με την πάρτη μας...
..πώς εξακολουθούμε να επιζούμε με τόση και τέτοια επιμονή στη διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου