Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΜΕ ΚΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ

Λόγω της γενικής απεργίας δεν μάθατε συγκλονιστικές ειδήσεις που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκειά της.
Σπεύδουμε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά...κρατήστε αυτό το κομμάτι,σε κάθε μπλακ-άουτ μπορείτε να το ξαναδιαβάζετε σαν όντως να έγιναν...

Την απόφασή του να αποχωρήσει οριστικά από την εγχώρια πολιτική σκηνή ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά ο πρωθυπουργός σε κλειστή σύσκεψη στο εξοχικό της μητέρας του στην Κόρινθο.
Ο Γιώργος Παπανδρέου εξουθενωμένος από την πίεση και το άγχος που τού προκαλούν οι υπήκοοί του που δεν καταλαβαίνουν τη σημασία του σχεδίου σωτηρίας της πατρίδος, φ ε ύ γ ε ι από την Ελλάδα!
Είναι αποφασισμένος και για συμβολικούς λόγους θα το πραγματοποιήσει κατανυκτικά,το βράδυ της 27ης Ιουλίου. Είναι νύχτα με πανσέληνο,ο Γιώργος μας προσκαλεί σε συναυλία-φινάλε μιας ένδοξης προσπάθειας στο Σούνιο,στο ναό του Ποσειδώνα.Θα συμμετέχουν η χορωδία του Δήμου Αθηναίων,με σολίστ την κόρη του Θόδωρου Πάγκαλου που είναι λυρική καλλιτέχνης και τη Δούκισσα Βίκυ Λέανδρος.Μαζί θα πουν το κατασκηνωτικό τραγουδάκι αποχαιρετισμού "μήπως πρέπει να φύγουμε χωρίς ελπίδα πια,πως θα ξανανταμώσουμε αδέλφια μου ξανά",ο Γιώργος στη σκιά της σελήνης θα βγάλει τη λιωμένη απ τη χρήση μωβ γραβάτα,που σε ένδειξη πένθους φοράει ασταμάτητα τους τελευταίους μήνες,θα πετάξει το πουκάμισο και το παντελόνι,θα βάλει σορτς και μπαντάνα,θα ανέβει στο κανό και αφού ξεσπάσει στον τελευταίο λυγμό στα σκληρά μπράτσα του Παύλου Γερουλάνου,αυτός ο καρδιακός φίλος θα του δώσει το κουπί,θα τον σπρώξει απαλά στο νερό και ο πρωθυπουργός μας θα χαθεί για πάντα στα νερά του Αργοσαρωνικού...
Για ΠΆΝΤΑ;..Όχι βέβαια,προορισμός του η μάνα γη της Αμερικής,όπου και θα διεκδικήσει την προεδρία στις επόμενες προεδρικές εκλογές,για να βοηθήσει τηναποικία μας από νέο,υψηλότερο μετερίζι.

Με την αιφνίδια αποχώρησή του θα παραδώσει τη διακυβέρνηση της χώρας στον παλιό συμφοιτητή του Σαμαρά,ο οποίος και αναζητείται από την Αγγελική Νικολούλη,αφού μόλις του τηλεφώνησε από Μαξίμου και του το ζήτησε,εξαφανίστηκε.
Ο τελευταίος που είδε τον Αντώνη να φεύγει τρέχοντας απ τη Ρηγίλλης,τον άκουσε να λέει.."εντάξει είπαμε δυο-τρεις μαλακίες ότι δήθεν έχουμε έτοιμο πρόγραμμα σωτηρίας για την πατρίδα,αλλά κι αυτός ο αφελής έσπευσε να μας πιστέψει;"

Εν τω μεταξύ σφοδρή σύγκρουση πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Λαυρίου όπου συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ είχαν σπεύσει από πρωίας να αποκλείσουν την αναχώρηση των πλοίων.
Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν συνταξιούχοι Εαμίτες-Επονίτες ζήτησαν συντροφική άδεια να μπουν στο φέρι "revolution" για να μεταβούν στη Μακρόνησο,όπου θα πήγαιναν να αποτίσουν φόρο τιμής για τη μνήμη των πατριωτών του κολαστηρίου.
Όρμησαν στους καταπέλτες τραγουδώντας "επέσατε θύματα αδέλφια μου εσείς" και θα προκαλείτο νέος εμφύλιος αν δεν παρενέβαινε η Λιάνα Κανέλη,που πρότεινε στα γεροντάκια να τους μεταφέρει στο νησί με τη θαλαμηγό της πρώην εργοδότριάς της Γιάννας Αγγελοπούλου,η οποία ήταν μάλιστα πρόθυμη να τους παραθέσει και σουαρέ στο υπαίθριο θεατράκι της Μακρονήσου...

Επεισόδεια όμως είχαμε και στο Σύνταγμα όπου αντιπροσωπεία του ΛΑ.Ο.Σ. οργάνωσε χάπενινγκ στήνοντας ένα υπαίθριο μαγειρείο,με καζάνια και ξύλα,ανάρτησαν πινακίδα "Η ΠΕΙΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ",ενώ βουλευτές του κόμματος ντυμένοι με άσπρους σκούφους και ποδιές επιχείρησαν να μοιράσουν συσσίτιο στους κουρασμένους διαδηλωτές του ΚΚΕ,οι οποίοι και δικαίως θεώρησαν ότι τους ειρωνεύονται με σκοπό τη γελοιοποίηση του αγώνα.
Αντίθετα ο αρχισέφ Άδωνις είπε ότι τα γεύματα είναι γκουρμέ,τα ετοίμασε μάλιστα με τα χεράκια της η αγαπημένη σύζηγος Ευγενία για να σπονσοράρει το νέο σώου μαγειρικής του Μέγκα και δεν καταλαβαίνει γιατί ο Περισσός παρεξήγησε μια πράξη εθνικής συμφιλίωσης προς τους ταλαιπωρημένους απ τα χιλιόμετρα καθημερινής πορείας Ομόνοια-Σύνταγμα...πιθανόν,είπε,να θίχτηκαν που το φαγητό σερβιρίστηκε σε ανοιχτό κονσερβοκούτι...

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε στον πρόεδρο του Συνασπισμού ο πρέσβης της Ισπανίας Χοθέ Και Τουθ Πηδήθαμε,ο οποίος και του διάβασε απόφαση της ισπανικής κυβέρνησης να τον ανακηρύξει επίτιμο πολίτη της χώρας.
Οι Ισπανοί θεώρησαν γουρλίδικη την ανάρτηση του πανό με το σύνθημα του ισπανικού εμφυλίου NO PASARAN στον Λυκαβητό το πρωί του ματς Γερμανίας-Ισπανίας για το μουντιάλ και ότι έδωσε μιαν ώθηση διεθνιστικής αλληλεγγύης βοηθώντας τους παίκτες να λιώσουν τις γερμανικές ορδές.
Μάλιστα,η ίδια η βασίλισσα Σοφία ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα αν μπορεί να της ψαρέψει ένα ελληνικό χταπόδι για να αντικαταστήσει το γνωστό γερμανοχταπόδι Πωλ,έστω κι αν κι εκείνο Ισπανία έδειξε.Ο Αλέξης ευχαρίστησε για την τιμή την βασίλισσα,αλλά δήλωσε ότι δεν προλαβαίνει ώς τον τελικό να πάει για ψαροντούφεκο,αφού και ο λαος περνάει δύσκολα για να τρέχουμε στις παραλίες καλοκαιριάτικα-αφήστε που μοιράζουν σκοπιές στην Κουμουνδούρου όλο τον μήνα,μην καταλάβουν το κτήριο οι ανανεωτές...


Αυτά έγιναν,πάνω κάτω,όλη την Πέμπτη που δεν ακούγατε ειδήσεις.
Ό,τι άλλο μαθαίνετε είναι απόκρυψη της αλήθειας και διαδόσεις του κατεστημένου που σκοπό έχουν τη συσκότιση της λα'ι'κής αντίδρασης για την καταρράκωση του ηθικού του δοκιμαζόμενου έλληνα πολίτη.
VENCEREMOS!
Που πάει να πει, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

(Δυστυχώς,δεν γνωρίζω τη συγκεκριμένη φράση στα Ολλανδικά,δεν έχει σημασία,τρία γκολάκια θα ρίξουμε στα αυτιά των υπερφίαλων Ισπανών,πάμε γερά ιπτάμενά μου πορτοκαλένια μου παιχτρόνια! Πάμε,στη μνήμη των χορευτών Γιόχαν Κρόιφ και Μάρκο Βαν Μπάστεν...'ΟΛΕ! ΌΛΕ!
VIVA HOLLANDIA!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου