Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΜΕΣΑ ΣΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΗ ΣΙΓΑΛΙΑ...

( Ένα γέλιο,να μάς σώσει! )

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
...Είμαστε στην Κυριακή των Εκλογών...ανακοινώθηκαν τα τελικά αποτελέσματα...δεν υπάρχει αυτοδυναμία...δεν καταφέρνουν Σαμαράς και Βενιζέλος να σχηματίσουν Κυβέρνηση...την τρίτη εντολή σχηματισμού της,παραδίδει σύμφωνα με τη συνταγματική επιταγή ο Πρόεδρος στον Αλέξη Τσίπρα...ο οποίος και παίρνει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή με στήριξη ΚΚΕ,Κουβέλη και των Ανεξάρτητων Ελλήνων,ενώ μετά από προτροπή/πρόταση τού Μίκη Θεοδωράκη γι ανταμοιβή εκλέγεται και Πρόεδρος της Βουλής ο Πάνος Καμένος...

Γοργά τρέχουν τα γεγονότα...

Το πρώτο νομοθέτημα τής Κυβέρνησης είναι η ακύρωση των Μνημονίων και των Δανειακών Συμβάσεων,ενώ το ίδιο απόγεμα καλεί στο Μέγαρο Μαξίμου τούς πρεσβευτές Γερμανίας,Γαλλίας,Ολλανδίας και Φινλανδίας και τούς ανακοινώνει πως είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα κι αν δεν αποχωρήσουν σε 24 ώρες,θα απελαθούν.

Κρατικοποιούνται όλες οι τράπεζες,τις οποίες και καταλαμβάνουν οι πατατοπαραγωγοί τού Νευροκοπίου για να τις διοικήσουν χωρίς μεσάζοντες κερδοσκόπους.

Αποχωρούν απ' το Χρηματιστήριο όλοι οι Δημόσιοι Οργανισμοί κι απολύονται όλα τα ιδιωτικά Συμβούλια κι οι μάνατζερ στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα που αντικαθίστανται από Αιώνιους Φοιτητές Συνδικαλιστές των Αριστερών Σχημάτων.

Συλλαμβάνονται όσοι Εργοδότες ή Επιχειρηματίες αρνούνται να παραδώσουν τα Εργοστάσια Παραγωγής στα Συμβούλια Εργατών.

Δεσμεύονται όποια κινητά ή ακίνητα περιουσιακά στοιχεία των υπό έλεγχο για φοροδιαφυγή Φυσικών Προσώπων.

Επαναφέρεται σε ισχύ το μισθολογικό καθεστώς που ίσχυε την 1-1-2008 δεκαπλασιασμένο  ως μπόνους για ηθική αποζημίωση και ψυχική οδύνη των δεινών που υπέστησαν μισθωτοί και συνταξιούχοι τα δυόμιση χρόνια των προσκυνημένων ραγιάδων τού αμερικανοπράκτορα Παπανδρέ-ου(στ!)

Συστήνεται Ειδικό Έκτακτο Στρατοδικείο και παραπέμπονται με το ερώτημα Εσχάτης Προδοσίας Παπανδρέου/Παπακωνσταντίνου/Βενιζέλος και ο Γιώργος Νταλάρας,οι οποίοι και θ'απαγχονιστούν σε Δημόσιο Κρεματόριο που στήνεται στη μέση τού κατεδαφιστέου Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι....το Καλατραβα-στάδιο,ως φαραωνικό δείγμα Αλαζονίας και ντοπαρίσματος στη φούσκα των Ολυμπιακών Αγώνων τού επάρατου 2004 θα εκχερσωθεί μετά την τελετή τής Εκτέλεσης των Γερμανοτσολιάδων και θα μοιραστούν αγροτεμάχια να ξαναγίνει ο χώρος Αμπελώνας σε μακροχρόνια άνεργους.

Αναχωρεί για τις Βρυξέλες Τριμελές Κλιμάκιο Κατωτέρων κομματικών Στελεχών,η Ελλαδική Τρόικα όπου και απαιτεί την οριστική διαγραφή όλων των Χρεών τής χώρας που,έτσι κι αλλιώς δεν αναγνωρίζουμε και δηλώνεται κατηγορηματικά πως αν μάς αρνηθεί αυτό το δικαίωμα μονομερούς επανεκκίνησης με τους δικούς μας όρους,σκασίλα μας μεγάλη και θα παραμείνουμε στο ευρώ με τσαμπουκά κι όλα τα κονδύλια τού ΕΣΠΑ θα απορροφήσουμε και μάς χρωστάτε ό,τι γουστάρουμε,αφού όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες εσείς τρώγατε βελανίδια  στα δέντρα...Ζ Ω Α !...κι αν δεν μάς θέλετε πια στην Ε.Ε.,ήδη οι μεταλλωρύχοι τής Χαλκιδικής μεταφέρουν μετάλλευμα στο Νομισματοκοπείο να κοπούν οι Νέες Δραχμές.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης πηγαίνει στη Μόσχα,η Λιάνα Κανέλη στο Πεκίνο,ο Γρηγόρης Ψαριανός στην Κούβα κι ο Αλέκος Αλαβάνος στο Καράκας Βενεζουέλας για να συναφτούν συμφωνίες δωρεάς ενεργειακής επάρκειας και όλων των εισαγώμενων πρώτων υλών,αγροτικών προ'ι'όντων,νέες τεχνολογίες κι όλα τα καλά και τ΄αγαθά που λιγουρεύεται ο φτωχός λαός για να λαδώσει το αντεράκι του.

Απαγορεύονται οι Στρατιωτικοί Εξοπλισμοί και συνδρύεται Συνεταιριστική Εξόρυξη Πετρελαίων με την Τουρκία στο Αιγαίο,τη Λιβύη στο Κρητικό και την Αλβανία στο Ιόνιο Πέλαγος και φυσικά εξαλείφονται όλοι οι φόροι στα καύσιμα,ώστε η βενζίνη σταδιακά να είναι εντελώς δωρεάν απ'τα κρατικά διυλιστήρια ώστε ο Λαός να φύγει αμέσως σε τετράμηνες Καλοκαιρινές διακοπές για χαλάρωση τού άγχους τόσων αφαιμάξεων στα νησιά.

Κουρεύονται και ξυρίζονται όλοι οι Δεσποτάδες τής Ιεράς Σνόδου,απαλλοτριώνεται όλη η εκκλησιαστική και μοναστηριακή περιουσία κι οι επαύλεις των παπάδων ανακαινίζονται από τον επαναλειτουργούντα Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας που τα παραδίδει στο Λαό,με τυχαία κλήρωση από τον Τηλεφωνικό Κατάλογο.

Διαγράφονται όλα τα Στεγαστικά και Καταναλωτικά μας Δάνεια και διατάζεται και η επιστροφή όλων τών μέχρι τώρα δόσεων στους δανειολήπτες ως αποζημίωση τοκογλυφίας.

Σε όλες τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις επιβάλλεται η παραχώρηση τού 60% των κλινών δωρεάν σε ανέργους,πολύτεκνους και συνταξιούχους με τυχαίο μοίρασμα λαχνών στις κεντρικές πλατείες των Νομών - τα Resort επαναλειτουργούν ως Κρατικά Ξενία,αλλά οι εγκαταστάσεις Σπα,Σάουνα και Τζακούζι απαγορεύονται ως σαθρά δείγματα αιμοσταγούς Καπιταλισμού .

Επιτάσσονται τα Κρουαζιερόπλοια και δένουν στα λιμάνια ως εναλλακτική πρώτη κατοικία σε φτωχούς,αστέγους,ενοικιαστές υπογείων κι απόρους Μετανάστες,ώστε να μετατραπούν σε φάρους Πολυπολιτισμικής Ανάπτυξης και να οργανώνονται Φεστιβάλ των Ηπείρων με γεύσεις,παραδόσεις,ήθη κι έθιμα και μουσικές όλων των Εθνών - την καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων των πλοίων (τουαλέτες,εστιατόρια,καζάνια,αλλαγή σεντόνια,ξεσκόνισμα,σφουγγάρισμα,πλύσιμο σε σκάφες με πράσινο σαπούνι,ντουζ,πισίνες) αναλαμβάνουν εκ περιτροπής υποχρεωτικά τα στελέχη των κομμάτων Λαός και Χρυσή Αυγή.

Κρατικοποιούνται όλα τα Ιδιωτικά Κέντρα Υγείας κι οι Γιατροί που θ'αρνηθούν να ενταχθούν στη Δημόσια Νοσηλεία τιμωρούνται μ'αφαίρεση Διπλώματος,ενώ ανοίγονται όλοι οι λογαριασμοί τους κι αν αποδειχθούν κλέφτες ή φακελλάκηδες τούς αφαιρείται η ελληνική Ιθαγένεια και εκδιώκονται απ' τη Χώρα.

Προσλαμβάνονται άμεσα όσοι Εκπαιδευτικοί χρειάζονται ώστε να γίνουν σε όλες τις Βαθμίδες σχολειά και τμήματα των 5 μαθητών ώστε να καταργηθεί η παραπαιδεία των Φροντιστηρίων.

Όλα τα κρατικά αυτοκίνητα,λιμουζίνες,τζιπ,κάθε όχημα από κάθε μάντρα δημοσίου συμφέροντος παραδίδονται στις λα'ι'κές Συνελεύσεις Αυτοδιαχειριζόμενων πάρκων τής Γειτονιάς για να δοθούν τα κλειδιά τους στο χέρι όσων δεν έχουν ώς σήμερα ΙΧ. - όλοι οι πρώην Βουλευτές,στελέχη οργανισμών,διευθυντές χρηματιστηριακών,τραπεζών,μεγαλοπαράγοντες κι επιχειρηματίες θα μετακινούνται υποχρεωτικά με Δημόσιες Συγκοινωνίες προς τα εργοτάξια των αυτοκινητοδρόμων όπου θα εργάζονται εθελοντικά να ροζιάσουν επιδερμίδα οι μπούληδες και να σκληραγωγηθούν ως προσφορά στη Λα'ι'κή Δημοκρατία μας.

Εθνικοποιούνται και οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές συχνότητες που είχαν χαριστεί στους ιδιώτες,πυρπολούνται σε Δημόσια Τελετή Βασανιστηρίων Τρέμη/Πρετεντέρης/Έλλη Στάη/Μπάμπης Παπαδημητρίου,ενώ την προεδρία τής μίας και μόνης ραδιοτηλεοπτικής δικτυακής εκπομπής προπαγάνδας και διαφήμισης των αγαθών τής νέας Διακυβερνήσεως,το κανάλι Π.Ρ.Ι.Τ.Σ. (Πατριωτική Ραδιοτσιρίδα Ιδεολογικού Τραγκαυτιαφίμωτρου Σωφρονισμού) αναλαμβάνει ο Γιώργος Κουρής.

                                               TO BE CONTINUED
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ζούμε στην Ευτυχισμένη Ζωή τής Νίκης τού ΑντιΜνημονιακού Μετώπου.
Καλές Κάλπες σύντροφοι!
Κάθε μέρα Κυριακή...
...όνειρο ζω και μην με ξυπνάτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου